top of page

TOIMITUSEHDOT

Oxa Design toimittaa tuotteita kaikkialle Suomeen. Tilaukset toimitetaan asiakkaan antaman osoitteen mukaisesti lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Matkahuollon  Lähi- ja Lähellä-paketteja säilytetään automaatissa 7 vrk ja muissa palvelupisteissä 14 vrk maksutta, jonka jälkeen ne palautetaan lähettäjälle. Muistathan noutaa tilauksesi ajoissa. Tilauksen valmistuttua tuotteiden toimitusaika Suomessa on sijainnista riippuen 3-14 arkipäivää. Kustomoitujen tuotteiden ja mittatilaustöiden arvioitu toimitusaika ilmoitetaan tilausta tehdessä. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on tilaukseen liittyen kysyttävää tai toiveita toimituksen suhteen. 

asiakaspalvelu@oxadesign.fi

+358401715888

 

Tilaukset on mahdollista noutaa myös suoraan verstaaltamme Suutarilasta.

 

TILAAMINEN JA MAKSAMINEN

Tuotteet on mahdollista tilata joko verkkokauppamme kautta tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse. Tilaukset on mahdollista maksaa maksukortilla, laskulla tai osamaksulla. Lasku toimitetaan asiakkaalle tuotteen mukana. Asiakkaalla on 14 vuorokautta aikaa maksaa lasku vastaanotettuaan tilauksen. Mikäli haluat maksaa tilauksesi osamaksulla, teethän tilauksesi sähköpostitse ja mainitset sen yhteydessä maksutavasta. Tilaus tehdään täyttämällä joko tilauslomake tai lähettämällä tilauksen tiedot sähköpostitse. Oxa Design ei ole velvollinen korvaamaan vahinkoja, jotka aiheutuvat asiakkaalle tämän tiedoissa ilmenneen virheen vuoksi. Kaikki asiakkaan antamat tiedot ovat luottamuksellisia. Oxa Design sitoutuu olemaan luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle.

Tuotteiden hinnat sisältävät 24% arvonlisäveron.

 

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteillamme on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Asiakkaan tulee tehdä ilmoitus tuotteen palautuksesta sähköpostitse tai puhelimitse 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Itse palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa ilmoituksesta. Vaihdosta tai palautuksesta aiheutuvista toimituskuluista vastaa asiakas itse. Lähetäthän vaihdettavan/palautettavan tuotteen meille hyvin paketoituna. Tuotteen on oltava alkuperäisessä, vahingoittumattomassa ja jälleenmyytävässä kunnossa. Palautuksen käsittelyaika on noin kaksi viikkoa palautuksen saavuttua meille. Jos asiakas on maksanut laskun ennen tuotteen palautusta, tuotteen arvon palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron, johon palautettava summa palautetaan. Otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli tilaamassasi tuotteessa ilmenee jotain vikaa tai se ei vastaa tilaamaasi tuotetta. Otathan meihin viipymättä yhteyttä, mikäli tuote on vaurioitunut kuljetuksessa.

 

MUUT EHDOT

Oxa Design pidättää oikeuden hintojen, toimitusmaksujen ja -ehtojen muutoksiin. Oxa Design ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista vahingoista tai viivästyksistä.

Tarkistathan tuotteen valmistusajan tilausta tehdessäsi.

bottom of page